Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LET OP GEANNULEERD: G-RKC toernooi 2020

30 mei| 09:30 - 15:00

IVM COVID- 19 is G-RKC toernooi afgelast.

Op 30 mei staat de vierde editie van het G-RKC Toernooi op de agenda. Dit voetbaltoernooi voor mensen met een beperking vind niet alleen plaats op de velden rondom het Mandemakers Stadion in Waalwijk, maar ook in het stadion zelf! Zowel junioren als senioren voetbalteams kunnen zich deze dag van hun beste kant laten zien, en wie weet komen er nog oud-spelers van RKC Waalwijk langs om iedereen aan te moedigen.

Natuurlijk is RiKCy (mascotte) van de partij! Het G-RKC toernooi staat in het teken van plezier voor iedereen, daarom kan iedereen meedoen en niemand gaat met lege handen naar huis.

Wij zien jullie graag in het Mandemakers Stadion!

Gegevens

Datum:
30 mei
Tijd:
09:30 - 15:00
Website:
www.facebook.com/StichtingSamenRKC

Locatie

Mandemakers Stadion
Akkerlaan 2
Waalwijk, 5143 ND

Organisator

Stichting Samen RKC

Gegevens

Datum:
30 mei
Tijd:
09:30 - 15:00
Website:
www.facebook.com/StichtingSamenRKC

Locatie

Mandemakers Stadion
Akkerlaan 2
Waalwijk, 5143 ND

Organisator

Stichting Samen RKC

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!