Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

G-toernooi TransvaliaZW

30 mei| 10:00 - 17:00

Transvalia ZW organiseert voor de zesde keer het G-voetbaltoernooi.

Op donderdag 30 mei 2019(Hemelvaartsdag) vind bij voetbalvereniging TransvaliaZW aan de Charloisse Lagedijk alweer voor het zesde achtereenvolgende jaar een groot voetbaltoernooi voor G-elftallen plaats. In Rotterdam en omgeving hebben slechts enkele voetbalverenigingen een G-team voor spelers met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Met het toernooi in mei wil TransvaliaZW de bekendheid van het G-voetbal vergroten.

Aan dit toernooi dat onder andere wordt gesponsord door de Dirk Kuyt Foundation, en lokale ondernemers, doen veertien teams uit heel Nederland en België mee. Doel is om zo veel mogelijk mensen met een beperking, een onvergetelijke dag te bezorgen, waarbij sportiviteit hoog in het vaandel staat. G-voetbal is nog niet zo bekent. Met dit initiatief wordt een groep voor wie sporten in verenigingsverband niet zo vanzelfsprekend is, uitgenodigd om mee te doen. ”Daarmee wordt een bijdrage geleverd aan het meer aan het sporten krijgen van Rotterdammers”, alsdus Rick Timmer, organisator en vrijwilliger bij TransvaliaZW.

Naast het voetbalgedeelte, vinden er op deze dag ook nog diverse andere activiteiten plaats, zoals o.a. voetbal dart. Ouders, begeleiders en belangstellende zijn die dag van harte welkom op ons complex, om te genieten van een gezellig samenzijn.

Gegevens

Datum:
30 mei
Tijd:
10:00 - 17:00
Website:
www.transvaliazw.nl

Locatie

Transvalia ZW
Charloisse Lagedijk 761
Rotterdam, 3084 LC
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
30 mei
Tijd:
10:00 - 17:00
Website:
www.transvaliazw.nl

Locatie

Transvalia ZW
Charloisse Lagedijk 761
Rotterdam, 3084 LC
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!