Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

G voetbal & spel dag

23 juni| 10:00 - 15:00

Op zondag 23 juni 2019 de stichting Battke4Kids met AZC op de velden van voetbalvereniging AZC een G voetbal & spel dag . Er worden ongeveer 100 deelnemers met een lichamelijke beperking verwacht.

Het is een bijzondere G voetbal & spel dag waar er gebruikt gemaakt gaat worden van een 11-tal kindvriendelijke opblaasbare spellen (bijvoorbeeld snelheidsmeter , levend-voetbal , boarding voetbalvelden , levens groot dart bord , panna – veld en meer) die in een circuit gedraaid gaan worden met hulp van spelleiders.

De G voetbal & spel dag bevordert het meedoen van kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in de ‘normale’ maatschappij en de activiteit stimuleert mensen tot daadwerkelijke en regelmatige sportbeoefening en beweging en de activiteit draagt bij tot grotere sportdeelname.

Gegevens

Datum:
23 juni
Tijd:
10:00 - 15:00

Organisator

Stichting Battle 4 Kids

Locatie

Velden voetbalvereniging AZC.
Fanny Blankers-Koenweg 8
Zutphen, Gelderland 7203 AA Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
23 juni
Tijd:
10:00 - 15:00

Organisator

Stichting Battle 4 Kids

Locatie

Velden voetbalvereniging AZC.
Fanny Blankers-Koenweg 8
Zutphen, Gelderland 7203 AA Nederland
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!