Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

GDVV Martinistad 40 jarige jubileum

31 mei| 09:30 - 1 juni| 17:30

Op vrijdag 31 mei (Hemelvaartweekend) tot zaterdag 1 juni organiseert Groninger Doven Voetbal Vereniging Martinistad (GDVV Martinistad) een zaalvoetbaltoernooi voor doven. De spelers die meedoen aan het toernooi zijn doof en communiceren in gebarentaal met elkaar. Zo horen zij het fluitje van de scheidsrechter niet. De scheidsrechter heeft een vlaggetje waarmee hij aangeeft dat er ‘gefloten’ is.

De vereniging GDVV Martinistad is opgericht in 1979 en bestaat dus in 2019 40 jaar en dat willen we niet zomaar voorbij laten gaan en daarom organiseren wij een internationale zaalvoetbaltoernooi voor doven waaraan over de hele wereld teams aan kunnen deelnemen. Vijf jaar geleden hebben wij dit ook gedaan en dit was een groot succes. Teams uit Engeland, Duitsland, Belgie, Frankrijk, Hongarije enzovoorts namen deel aan ons toernooi.

GDVV Martinistad neemt ook deel aan de KNVB competitie en de KNDSB (doven competitie). In de KNDSB competitie zijn wij landskampioen geworden en daardoor mogen wij ook naar de DCL (Deaf Champions League) toernooi in Stuttgart. Vorig jaar hebben wij hier ook aan deelgenomen in Madrid en daar zijn wij toen 11 e van de 20 geworden. Niet slecht voor een eerste keer!

Gegevens

Begin:
31 mei| 09:30
Einde:
1 juni| 17:30
Website:
https://www.facebook.com/gdvvmartinistad

Organisator

GDVV Martinistad

Locatie

Sportcentrum Leek
De Schelp 35
Leek, 9351 NV
+ Google Maps

Gegevens

Begin:
31 mei| 09:30
Einde:
1 juni| 17:30
Website:
https://www.facebook.com/gdvvmartinistad

Organisator

GDVV Martinistad

Locatie

Sportcentrum Leek
De Schelp 35
Leek, 9351 NV
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!