Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GDVV Martinistad 40 jarige jubileum

31 mei 2019| 09:30 - 1 juni 2019| 17:30

Op vrijdag 31 mei (Hemelvaartweekend) tot zaterdag 1 juni organiseert Groninger Doven Voetbal Vereniging Martinistad (GDVV Martinistad) een zaalvoetbaltoernooi voor doven. De spelers die meedoen aan het toernooi zijn doof en communiceren in gebarentaal met elkaar. Zo horen zij het fluitje van de scheidsrechter niet. De scheidsrechter heeft een vlaggetje waarmee hij aangeeft dat er ‘gefloten’ is.

De vereniging GDVV Martinistad is opgericht in 1979 en bestaat dus in 2019 40 jaar en dat willen we niet zomaar voorbij laten gaan en daarom organiseren wij een internationale zaalvoetbaltoernooi voor doven waaraan over de hele wereld teams aan kunnen deelnemen. Vijf jaar geleden hebben wij dit ook gedaan en dit was een groot succes. Teams uit Engeland, Duitsland, Belgie, Frankrijk, Hongarije enzovoorts namen deel aan ons toernooi.

GDVV Martinistad neemt ook deel aan de KNVB competitie en de KNDSB (doven competitie). In de KNDSB competitie zijn wij landskampioen geworden en daardoor mogen wij ook naar de DCL (Deaf Champions League) toernooi in Stuttgart. Vorig jaar hebben wij hier ook aan deelgenomen in Madrid en daar zijn wij toen 11 e van de 20 geworden. Niet slecht voor een eerste keer!

Gegevens

Begin:
31 mei 2019| 09:30
Einde:
1 juni 2019| 17:30
Website:
https://www.facebook.com/gdvvmartinistad

Organisator

GDVV Martinistad

Locatie

Sportcentrum Leek
De Schelp 35
Leek, 9351 NV
+ Google Maps

Gegevens

Begin:
31 mei 2019| 09:30
Einde:
1 juni 2019| 17:30
Website:
https://www.facebook.com/gdvvmartinistad

Organisator

GDVV Martinistad

Locatie

Sportcentrum Leek
De Schelp 35
Leek, 9351 NV
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!