Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Gehandicapten Voetbal toernooi

15 juni| 10:00 - 17:00

Op zaterdag 15 juni organiseert voetbalvereniging EHC (Emma Hoensbroek Combinatie) uit Hoensbroek een gehandicapten
voetbal toernooi. In de volksmond worden deze toernooien G-toernooien genoemd maar bij EHC noemen ze het Genieten-
toernooi. En dat is ook wat de bezoekers laten doen, namelijk genieten. Op die dag ontvangt de verenging meer dan 400 spelers met een beperking uit zowel België, Duitsland en Nederland. Spelers die er al eens geweest zijn, weten dat dit het best georganiseerde G-toernooi is van Limburg. Spelers worden namelijk al verwelkomt met koffie of thee met een lekker stukje Limburgse vlaai, krijgen in de middag een lekker maar ook gezonde lunch aangeboden en na afloop mogen ze aanschuiven om een frietje te pakken. Naast een mooie beker krijgen alle spelers een leuk aandenken aan die dag. In één woord gevangen kan iedereen “Genieten” van deze dag.

Gegevens

Datum:
15 juni
Tijd:
10:00 - 17:00
Website:
http://gvoetbal-ehc.nl/

Locatie

Sportpark De Dem
Demstraat 13
Hoensbroek, 6431 TC
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
15 juni
Tijd:
10:00 - 17:00
Website:
http://gvoetbal-ehc.nl/

Locatie

Sportpark De Dem
Demstraat 13
Hoensbroek, 6431 TC
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!