Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Handbike Events Stichting BAS

24 september 2017| 11:00 - 16:30

In samenwerking met Wielervereniging Breda en Bredase Aangepaste Sporten gaan de organisaties een wielerevenement organiseren voor mensen met een lichamelijke en een verstandelijke beperking. De handbikedeelnemers zijn hoofdzakelijk mensen met een lichamelijke beperking. De deelname van de ID renners zijn deelnemers met een verstandelijke beperking. Het doel van dit evenement is om mensen met een beperking een groter aanbod te bieden in sport en bewegen voor beide doelgroepen. Deze dag zal bijdragen om nieuwe sporters te werven of bekend te laten worden met de sport. De deelnemers die al actief zijn bieden wij deze dag een wedstrijd element aan. Om nieuwe leden deel te laten nemen willen wij leveranciers betrekken bij deze dag. Om zo de leden actief te krijgen.

Gegevens

Datum:
24 september 2017
Tijd:
11:00 - 16:30

Organisator

Stichting BAS
Website:
www.aangepastesporten.nl

Locatie

Wielervereniging Breda
Terheijdenseweg 520
Breda, 4826AB
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
24 september 2017
Tijd:
11:00 - 16:30

Organisator

Stichting BAS
Website:
www.aangepastesporten.nl

Locatie

Wielervereniging Breda
Terheijdenseweg 520
Breda, 4826AB
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!