Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit event is voorbij.

Let op afgelast: IJssportdag Thialf Heerenveen

13 maart| 09:30 - 14:30

Helaas heeft de organisatie wegens de uitbraak van het corona virus moeten beslissen deze dag af te lassen.

Op 13 maart 2020 organiseert Tafelronde 68 in samenwerkingen met School Lyndensteyn de Ijssportdag 2019 in Thialf. Tijdens deze dag zullen +/- 700 lichamelijk en meervoudig gehandicapte kinderen uit omgeving Friesland een onvergetelijke dag op het ijs beleven. Voor deze doelgroep is plezier maken op de ijsbaan van Thialf vaak onmogelijk. Zoals een ieder zich wellicht kan voorstellen, is het niet dagelijks mogelijk om bijvoorbeeld met een rolstoel op het ijs te komen. Dit is juist deze dag wél mogelijk!

Verder zal er voldoende begeleiding aanwezig zijn om met ondersteuning een rondje te schaatsen. Naast schaatsen wordt er een ijsspelletjes parcours gemaakt waaraan de kinderen mee kunnen doen. De spellen worden uiteraard afgestemd op de doelgroep, zodat iedereen mee kan doen. Verder worden er shows gegeven door o.a. kunstschaatsers en zijn er elk jaar bekende schaatsers aanwezig. Kortom een onvergetelijke dag op het ijs die volkomen in het teken staat van deze doelgroep!

Gegevens

Datum:
13 maart
Tijd:
09:30 - 14:30

Organisator

Stichting IJssportdag
Telefoon:
06-41118832
E-mail:
jhmeijerhof@gmail.com

Locatie

Thialf Heerenveen
Pim Mulierlaan 1
Heerenveen, 8443 DA
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
13 maart
Tijd:
09:30 - 14:30

Organisator

Stichting IJssportdag
Telefoon:
06-41118832
E-mail:
jhmeijerhof@gmail.com

Locatie

Thialf Heerenveen
Pim Mulierlaan 1
Heerenveen, 8443 DA
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!