Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Inclusief 6×6 voetbaltoernooi

31 maart| 10:00 - 15:30

Op zondag 31 maart organiseren Bens en DSV Full Speed een inclusief 6 tegen 6 voetbaltoernooi. Op deze dag spelen mensen met en zonder beperking samen een toernooi. Daarnaast zijn er allerlei leuke voetbalspelletjes te spelen voor jong en oud. Het is voor ons de eerste keer dat we zo’n bijzonder toernooi organiseren. Wat ons betreft is iedereen welkom van de leeftijd 6 tot 86. Plezier staat voorop en dat kent geen leeftijdslimiet. Iedereen kan zich inschrijven als team: bestaande g-teams in combinatie met andere leden, maar ook geïmproviseerde eenmalige teams zijn welkom!

Gegevens

Datum:
31 maart
Tijd:
10:00 - 15:30
Website:
www.stichtingbens.nl

Locatie

DSV Full Speed
Kerkpolderweg 5
Delft, 2625EB
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
31 maart
Tijd:
10:00 - 15:30
Website:
www.stichtingbens.nl

Locatie

DSV Full Speed
Kerkpolderweg 5
Delft, 2625EB
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!