Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Internationaal dames toernooi Goalball

14 juni 2019| 09:00 - 16 juni 2019| 15:00

Tijdens het weekend van 14/16 juni wordt in Utrecht het allereerste internationaal dames-goalball-toernooi gehouden. Het streven is om met maximaal acht teams een interessant toernooi te organiseren voor alle club en landenteams die internationaal ervaring op willen doe . Het toernooi vindt plaats in sportcomplex USV Hercules te Utrecht. Alle deelnemers zullen overnachten bij stayokay Bunnik. Voor het damesteam van Hercules biedt dit toernooi een unieke kans om op eigen bodem zich internationaal te meten en tevens wervend actief te zijn om veel meer Nederlands visueel beperkte dames te interesseren voor goalball en wellicht voor een internationaal avontuur. Vanuit GSN is de ambitie uitgesproken om met een team te gaan werken om kwalificatie voor de paralympische spelen van Parijs of Los Angeles te halen. Dit toernooi in Utrecht bij USV Hercules is een mooi begin!! Bij stayokay Bunnik is een groepsruimte gereserveerd om alle deelnemers een verzorgd onderdak te bieden. Vervoer tussen sportzaal en verblijf wordt verzorgd. Net als natuurlijk alle maaltijden. Als organisatie van dit evenement hopen we er een succes van te maken zodat Nederland een positieve naam gaat krijgen op de internationale goalballkalender. Om goalball binnen Nederland meer bekendheid te geven zodat meer blinden en slechtzienden gaan sporten en kunnen kiezen voor goalball als fantastische teamsport. Om alle goalballende dames in Nederland die op eigen bodem alleen in gemende competitie hun wedstrijden kunnen spelen de bijzondere ervaring van een damestoernooi te geven.

Gegevens

Begin:
14 juni 2019| 09:00
Einde:
16 juni 2019| 15:00

Locatie

USV Hercules
Voorveldselaan 2
Utrecht, Utrecht 3573 PV Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Begin:
14 juni 2019| 09:00
Einde:
16 juni 2019| 15:00

Locatie

USV Hercules
Voorveldselaan 2
Utrecht, Utrecht 3573 PV Nederland
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!