Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Jan Oomens G voetbaltoernooi

31 augustus| 09:30 - 15:30

Op zaterdag 31 augustus 2019 wordt voor de 8 e keer het Jan Oomens G voetbaltoernooi georganiseerd bij v.v. DVVC in Dongen. Dit jaarlijks terugkerend toernooi is een waar succes met een gouden formule. 8 jaar geleden begonnen we met 14 teams en zijn ondertussen uitgegroeid naar 30 teams uit de gehele regio van Noord Brabant en zelfs daarbuiten. Het toernooi begint op 31 augustus om 9.30 uur met de presentatie van alle teams op de( 5) wedstrijdvelden, natuurlijk onder begeleiding van mascotte Dirkje. In de gezamenlijke lunchpauze zullen diverse artiesten gaan optreden voor de deelnemers en het publiek. Rond de klok van 13.15 uur zullen de wedstrijden weer gaan beginnen en de organisatie streeft om 15.30 uur de prijzen uit te reiken onder de leiding van de burgemeester en de wethouder van sportzaken.

Gegevens

Datum:
31 augustus
Tijd:
09:30 - 15:30
Website:
www.dvvc.nl

Locatie

Sportpark Dongekant
Sportlaan 4
Dongen, 5101 TA Nederland
+ Google Maps
Website:
www.dvvc.nl

Gegevens

Datum:
31 augustus
Tijd:
09:30 - 15:30
Website:
www.dvvc.nl

Locatie

Sportpark Dongekant
Sportlaan 4
Dongen, 5101 TA Nederland
+ Google Maps
Website:
www.dvvc.nl

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!