Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kersttoernooi 2018 A-judo

15 december 2018| 11:00 - 15:00

Op 15 december 2018 organiseert Budovereniging Hoogeveen het Kertsttoernooi. Traditiegetrouw het laatste judo toernooi van het jaar voor zowel reguliere als de A-jduoka’s. Ter bevordering van de integratie en acceptatie organiseert Budovereniging Hoogeveen het A-judo toernooi gelijktijdig met het reguliere judo toernooi. Dit blijkt elk jaar een succes te zijn. Na de gezamenlijke warming-up van de A-judoka’s volgen de wedstrijden. Halverwege het toernooi is de gezamelijke lunch voor de sporters. Na de lunch wordt het toernooi voortgezet. Vaak worden tijdens deze laatste wedstrijden nog hard gestreden om een podiumplaats. Voor toeschouwers levert dit leuke wedtrijden op om naar te kijken.

Gegevens

Datum:
15 december 2018
Tijd:
11:00 - 15:00
Website:
www.budovereniginghoogeveen.nl

Locatie

Sporthal Het Activum
Bentincksdijk
Hoogeveen,
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
15 december 2018
Tijd:
11:00 - 15:00
Website:
www.budovereniginghoogeveen.nl

Locatie

Sporthal Het Activum
Bentincksdijk
Hoogeveen,
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!