Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Landelijke Competitiedag H-Rolstoelhockey

12 januari 2019| 10:30 - 17:00

Een competitiedag handbewogen rolstoelhockey waarbij verschillende verenigingen uit geheel Nederland aan deel neemt. zo’n 200 sporters, met en zonder beperking, sporten met en tegen elkaar, Deze worden ondersteund door 50 vrijwilligers. Een sportief evenement waarbij mensen met en zonder beperking met en tegen elkaar in wedstrijdverband kunnen sporten.

Gegevens

Datum:
12 januari 2019
Tijd:
10:30 - 17:00
Website:
www.doing.nl

Locatie

Sporthal De Veur
Prismalaan 40
Zoetermeer, 2718 CX
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
12 januari 2019
Tijd:
10:30 - 17:00
Website:
www.doing.nl

Locatie

Sporthal De Veur
Prismalaan 40
Zoetermeer, 2718 CX
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!