Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Landelijke competitiedag voor handbewogen Rolstoelhockey

23 februari| 10:00 - 17:00

Zaterdag 23 februari organiseert Kennemer Keien in Tetterode Sportcomplex – Overveen een landelijke competitiedag voor H-hockey. Handbewogen rolstoelhockey is een integratiesport voor mensen met en zonder handicap. Tijdens deze dag spelen teams van verschillende niveaus en verenigingen wedstrijden in de strijd om het kampioenschap. Ook de 3 handbewogen teams van Kennemer Keien spelen wedstrijden in de Hoofdklasse (H1), 1e klasse (H2) en derde klasse (H3). Naast deze sport heeft Kennemer Keien ook 2 teams meespelen in regio west van E-hockey, hockey in elektrische rolstoelen.

Gegevens

Datum:
23 februari
Tijd:
10:00 - 17:00
Website:
www.kennemerkeien.nl

Locatie

Stichting Rolstoel-Hockey Kennemerland
Tetterodeweg 15
Overveen, 2051 EG
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
23 februari
Tijd:
10:00 - 17:00
Website:
www.kennemerkeien.nl

Locatie

Stichting Rolstoel-Hockey Kennemerland
Tetterodeweg 15
Overveen, 2051 EG
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!