Agenda

Agenda

Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportactiviteiten voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportactiviteiten die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.
Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Document: Meldingsprocedure grensoverschrijdend gedrag

Dans-en partycentrum Rouwhorst

Adres: Ootmarsumsestraat 9, 7572 AA Oldenzaal, Nederland (https://rouwhorst-zalencentrum.nl/)
In het mooie en bourgondische centrum van Oldenzaal ligt Rouwhorst Zalencentrum. Wij zijn een horecabedrijf met een rijke historie en een uitstekende naam, al decennialang. Rouwhorst beschikt over grote en kleinere zalen, waardoor je bij ons terecht kan voor groots opgezette evenementen, maar evengoed voor de kleinere bijeenkomsten en feesten. Wij hebben een ruime keuze aan zalen met allemaal een andere sfeer en indeling. Door onze jarenlange ervaring weten wij wel hoe je een feest of een evenement moet organiseren! Of het nu gaat om een verjaardag, een bruiloft, een bedrijfsfeest, of een uitvaart met koffietafel, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Wij zijn gelegen in het hart van Oldenzaal en beschikken over een ruime privé parkeergelegenheid met voldoende parkeerplaatsen. Wel zo prettig! Wil je graag meer informatie over een te organiseren feest of bijeenkomst? De koffie staat bij ons altijd klaar!

Routebeschrijving

Terug

Support aanvragen

Organiseer je een nationale sport- of spelactiviteit gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!