Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mixdag

11 mei| 10:00 - 20:00

Elk jaar organiseert de studentenhockeyvereniging Groningsche Cricket en Hockeyclub (G.C.H.C.) een voetbaltoernooi voor mensen met een verstandelijke beperking, de Mixdag. Tijdens deze dag worden mensen met een verstandelijke beperking vanuit verschillende instellingen op onze vereniging uitgenodigd. Jaarlijks nemen er ongeveer 50 personen met een beperking deel aan het evenement. Daarnaast worden zij vergezeld door 50 enthousiaste leden van G.C.H.C. De leden van G.C.H.C. en de mensen met een beperking vormen samen gemixte teams, vandaar de naam Mixdag. Naast het voetbaltoernooi worden er andere leuke activiteiten georganiseerd (bijvoorbeeld karaoke) om de dag tot een spetterend geheel te maken en samen te kunnen genieten van sport.

Gegevens

Datum:
11 mei
Tijd:
10:00 - 20:00
Website:
https://www.facebook.com/G.C.H.C.hockey/

Locatie

Groningsche Cricket en Hockeyclub G.C.H.C.
Blauwborgje 26a
Groningen, 9747 AC
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
11 mei
Tijd:
10:00 - 20:00
Website:
https://www.facebook.com/G.C.H.C.hockey/

Locatie

Groningsche Cricket en Hockeyclub G.C.H.C.
Blauwborgje 26a
Groningen, 9747 AC
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!