Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaars LG-Zaalhockey toernooi BHV Push 03-02-2019

3 februari 2019| 13:00 - 17:00

Op zondag 03 februari 2019 organiseert B.H.V. Push, afdeling LG-hockey (aangepast hockey voor mensen met een lichamelijke beperking), in Sporthal De Huif te Bavel een landelijk zaalhockey-toernooi.
Dit toernooi is voor ’t eerst georganiseerd in 2001 en krijgt dit jaar dus de 19e editie.
Ieder jaar zijn er weer verschillende hockeyclubs aanwezig. Dit jaar zullen Kampong, HC Den Bosch, Maastrichtse HC en HC Cartouche en natuurlijk BHV Push weer vertegenwoordigd zijn.

Gegevens

Datum:
3 februari 2019
Tijd:
13:00 - 17:00
Website:
www.push.nl

Locatie

Sporthal De Huif
Deken Dr. Dirckxweg 4
Bavel, 4854 AB
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
3 februari 2019
Tijd:
13:00 - 17:00
Website:
www.push.nl

Locatie

Sporthal De Huif
Deken Dr. Dirckxweg 4
Bavel, 4854 AB
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!