Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

NK Paratafeltennis

1 juni| 08:00 - 17:00

Dit kampioenschap heeft een primeur! Voor het eerst zal er behalve paratafeltennis ook een kampioenschap gehouden worden voor schuiftafeltennis! De NK paratafeltennis is het laatste toernooi van het seizoen waar alle spelers naar uitkijken. Het seizoen start in september met 5 pararanglijsttoernooien waarna de NK in juni het hoogtepunt is. Tijdens de NK para 2018 zullen er ook spelers mee doen van de Nederlandse selectie. Het toernooi wordt gespeeld in verschillende klassen, rolstoelklassen, lopers klassen en 1 klasse schuiftafeltennis. Elke klasse is verdeeld in niveau 1 t/m 6. De Nederlandse Top zal waarschijnlijk in klasse 1 spelen.

Gegevens

Datum:
1 juni
Tijd:
08:00 - 17:00
Website:
https://www.paratafeltennis.nl/

Locatie

Topsportcentrum Rotterdam
Zandvlietplein 20
Rotterdam, Zuid-Holland 3077AA
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
1 juni
Tijd:
08:00 - 17:00
Website:
https://www.paratafeltennis.nl/

Locatie

Topsportcentrum Rotterdam
Zandvlietplein 20
Rotterdam, Zuid-Holland 3077AA
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!