Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Oliebollen toernooi

27 december 2018| 16:00 - 20:00

Zoals ieder jaar organiseren we bij Rijnsburgse Boys het zogenaamde ‘Oliebollentoernooi’.
Dit is een zaalvoetbaltoernooi speciaal geregeld voor G-Teams uit de bollenstreek. Ook dit jaar wordt het weer een grote happening op donderdag de 27evan december.

Onder andere teams van Rijnvogels, Quick Boys, UDO, Alphense Boys, UVS en Rijnsburgse Boys doen weer mee. Ieder team bestaat uit 6 veld spelers, een knap bezette reserve bank en een goed team van begeleiding. Er wordt in 2 poules gespeeld, elk team speelt sowieso 5 wedstrijden van 10 minuten. Aan het eind spelen de poule winnaars een finale. En wordt de winnaar bekend. Sowieso allemaal winnaars natuurlijk op deze dag. Daarom een heuse prijsuitreiking op het podium in de kantine van de Middelmors. Inclusief natuurlijk de medailles en bekers. Daarnaast ontbreekt het de genodigden aan niks op deze dag. Oliebollen , andere lekkere dingen kunnen ze overal krijgen en iedere speler krijgt consumptiebonnen. Dit alles kunnen wij natuurlijk niet alleen, sponsors zijn voor ons heel belangrijk. Daarom zijn we ook heel content met de Dirk Kuijt Foundation, die ons ieder jaar daarin steunt, klasse. Voor een update van het toernooi, die volgt in december op de website van RBB en via facebook en twitter natuurlijk.

Dus tot de 27e december, we starten om 16.00 uur

Gegevens

Datum:
27 december 2018
Tijd:
16:00 - 20:00
Website:
https://www.facebook.com/vvrbb/

Locatie

Sportpark Middelmors
Noordwijkerweg 53A,
Rijnsburg, 2231NJ,
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
27 december 2018
Tijd:
16:00 - 20:00
Website:
https://www.facebook.com/vvrbb/

Locatie

Sportpark Middelmors
Noordwijkerweg 53A,
Rijnsburg, 2231NJ,
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!