Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Het ome Jan Westerhuis g-voetbal toernooi

16 juni| 10:00 - 15:00

Op zaterdag 16 juni organiseert DVSU, een voetbalvereniging (ook) voor kinderen en volwassenen met een beperking, in Utrecht de vierde editie van het ome Jan Westerhuis g-voetbaltoernooi. Voor het eerst zullen ook volwassenen hun voetbalkunsten laten zien op dit toernooi. De naamgever van het toernooi – ome Jan Westerhuis – is een clubicoon die dan wel 80 jaar oud is, maar nog steeds wekelijks op het veld staat om kinderen met een beperking te trainen. Hij was dit jaar ook genomineerd voor de sportvrijwilliger van het jaar in Utrecht Op deze dag zullen kinderen en verenigingen uit het hele land samen komen om te doen wat het allerleukste is: voetballen!

Gegevens

Datum:
16 juni
Tijd:
10:00 - 15:00

Organisator

DVSU
Website:
www.dvsu.nl

Locatie

Sportpark Lunetten
Olympus 11
Utrecht, 3524 WB
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
16 juni
Tijd:
10:00 - 15:00

Organisator

DVSU
Website:
www.dvsu.nl

Locatie

Sportpark Lunetten
Olympus 11
Utrecht, 3524 WB
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!