Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Open IDB/ Alphen Beweegt Darts

24 november 2018| 09:00 - 17:00

In oktober start om 09.00 uur de IDB/AphenBeweegt Darts Trophy, een aangepast darttoernooi voor mensen met een beperking. In de ochtend worden de poulewedstrijden afgewerkt, om na de middag over te schakelen naar de knock-out ronden. Er is zowel een winnaars- als verliezersronde, dus iedereen speelt minimaal vier partijen. Voor de mindervaliden begint het toernooi om 12.00 uur. Dit heeft alles te maken met het feit dat de deelnemers uit de diverse streken van het land komen en daardoor dus langer onderweg zijn. Zij laten zien dat een rolstoel geen belemmering hoeft te zijn voor deze sport. Het darttoernooi duurt van 09.00-17.00 uur met een pauze van 12.00 uur tot 12.45 uur. Iedereen is een winnaar op deze dag!

Gegevens

Datum:
24 november 2018
Tijd:
09:00 - 17:00

Organisator

Ipse de bruggen

Locatie

Ipse De Bruggen locatie De Haven
Spoorlaan 19
Zwammerdam, 2471 PB
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
24 november 2018
Tijd:
09:00 - 17:00

Organisator

Ipse de bruggen

Locatie

Ipse De Bruggen locatie De Haven
Spoorlaan 19
Zwammerdam, 2471 PB
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!