Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open IDB / Alphen Beweegt Darts

9 november 2019| 09:00 - 17:00

Op 9 november start om 09.00 uur de IDB/AphenBeweegt Darts Trophy, een aangepast darttoernooi voor mensen met een beperking. In de ochtend worden de poulewedstrijden afgewerkt, om na de middag over te schakelen naar de knock-out ronden. Voor de mindervaliden begint het toernooi om 12.00 uur. Dit heeft alles te maken met het feit dat
de deelnemers uit de diverse streken van het land komen en daardoor dus langer onderweg zijn. Zij laten zien dat een rolstoel geen belemmering hoeft te zijn voor deze sport.
Het darttoernooi duurt van 09.00-17.00 uur met een pauze, met in de middag ook de finales op het grote podium en
opkomst muziek.
Iedereen is een winnaar op deze dag!

Gegevens

Datum:
9 november 2019
Tijd:
09:00 - 17:00

Locatie

Grand Café de Haven
Spoorlaan 19
Zwammerdam, 2471 PB Nederland
+ Google Maps
Website:
www.alphenbeweegt.nl

Gegevens

Datum:
9 november 2019
Tijd:
09:00 - 17:00

Locatie

Grand Café de Haven
Spoorlaan 19
Zwammerdam, 2471 PB Nederland
+ Google Maps
Website:
www.alphenbeweegt.nl

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!