Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Opzet League (competitie) bowlen voor mensen met een beperking in teamverband

21 april| 08:00 - 17:00

Voor het seizoen 2017-2018 is m.m.v. 4 bestaande verenigingen uit Noord-Holland en Flevopolder, Hoofddorp, Heiloo, Heerhugowaard en Almere een pilot gestart om een competitie bowlen in teamverband op te zetten. Klinkt misschien niet zo bijzonder maar het in teamverband spelen is hierin het bijzondere omdat deze wijze van bowlen nog niet voor MMEB formeel onder auspiciën van de bond (NBF) mogelijk was.
Een team bestaat uit 4 personen waarbij het geslacht niet bepalend is. Het team kan nog kiezen in de categorie met of zonder hulpmiddelen (bumper of rekje) Er hadden 10 teams zich aangemeld en de start datum was op 2 oktober in Almere Op 3 december is de competitie gehouden in Hoofddorp. Op 10 maart 2018 wordt gespeeld in Heerhugowaard en op 21 april wordt deze pilot afgesloten in Heiloo waar na afloop de prijsuitreiking gehouden zal worden. Gezien de huidige animo en resultaten wordt nu al gedacht om volgend seizoen te starten met een landelijke opzet. Per provincie kan dan het winnende team de strijd aangaan voor het Nederlands kampioenschap!

Gegevens

Datum:
21 april
Tijd:
08:00 - 17:00
Website:
http://www.bowlen.nl/nbf/

Locatie

Bowling & Partycenter Heiloo
Kennemerstraatweg 341
Heiloo, 1851 ND
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
21 april
Tijd:
08:00 - 17:00
Website:
http://www.bowlen.nl/nbf/

Locatie

Bowling & Partycenter Heiloo
Kennemerstraatweg 341
Heiloo, 1851 ND
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!