Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Pr/VSOlympics Stichting Samen Sportief

8 november 2018| 10:00 - 15:00

In 2018 organiseert Stichting Samen Sportief wederom i.s.m. stichting Pro Talents de PrOlympics. 2 kwalitatief hoogwaardig sportevenementen, organiseren voor leerlingen van praktijkscholen (PrO). De deelnemers hebben een licht-verstandelijke beperking en komen uit de zuidelijke provincies van Nederland, ze zijn in de leeftijd van 12 tot 15 jaar die al dan niet sporten.
Dit jaar zal de stichting voor de 2de keer op verzoek van vele VsO schoolbesturen ook een VsOlympics gaan organiseren voor leerlingen met een nog iets lager verstandelijk niveau. (cluster 3 en 4). De leerlingen kiezen altijd zelf aan welk sportonderdeel ze willen deelnemen. Veel leerlingen gaven aan graag 2 sporten te willen kiezen en wordt het sportaanbod ook enorm vernieuwt dit jaar. Vooral de Urban sporten worden toegevoegd aan het klassieke sport aanbod.
Uniek is dat er 10 jongeren van 2 verschillende praktijkscholen geselecteerd worden vanuit het programma Sportief@School van Stichting Samen Sportief, onderdeel uitmaken van het organisatieteam van de 3 grote evenementen. Door deze kans werken de 10 jongeren aan hun competenties en zullen de leerlingen uit kunnen groeien tot leiders van de (eigen) toekomst. In de opleiding wordt aandacht besteed aan competenties als ontwikkelen, plannen, organiseren, samenwerken, presenteren, promotie en werving.

Gegevens

Datum:
8 november 2018
Tijd:
10:00 - 15:00

Organisator

Stichting Samen Sportief
E-mail:
info@stichtingsamensportief.nl
Website:
www.stichtingsamensportief.nl

Locatie

Sport & evenementencomplex de Heiberg
Heerseweg 49
Veldhoven, 5504 KP
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
8 november 2018
Tijd:
10:00 - 15:00

Organisator

Stichting Samen Sportief
E-mail:
info@stichtingsamensportief.nl
Website:
www.stichtingsamensportief.nl

Locatie

Sport & evenementencomplex de Heiberg
Heerseweg 49
Veldhoven, 5504 KP
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!