G-obstacle Training

Op 25-07-2021

Bij Den Besselder

Categorieën: Training

Tags: G-Obstacle


G obstacle Trainingen in Halle 

In Halle heeft heeft Battle4kids een trainingslocatie ingericht voor jongeren met een beperking. Op deze locatie staan diverse hindernissen en een complete hindernisbaan die volledig zijn aangepast voor jongeren met een beperking. Alle jongeren – ongeacht hun beperking – kunnen een trainingsprogramma volgen. Ook met een rolstoel kunnen de G-brug, de quarterpipe, de waterbalance en de wip wap worden overwonnen!

Doelen van het trainingsprogramma: 

  • Sporten, plezier maken en bewegen!
  • Trainen voor een obstacle run; bijvoorbeeld buddyrun.nl
  • Oefenen met jouw buddy op techniek
  • Doorstromen naar een reguliere sport zoals survivalvereniging of OCR aanbieders

De trainingen zijn voor 

voor kinderen met een beperking t/m 16 jaar of kinderen of jong volwassenen t/m ongeveer 26 jaar.
Dit kan in groepsverband via jouw vereniging/instelling en/of school, maar ook individuele training is mogelijk. Voor individuele training geldt wel dat er voldoende aanmeldingen moeten zijn om een groep te vormen. Ook is het mogelijk dat gezinsleden van een kind met een beperking of specifieke behoefte komen trainen om zo kennis te maken met de sport.

Wanneer? Voor de jongeren die op de oneven weken op zaterdag of zondag verblijven bij Den Besselder wordt een trainingsprogramma aangeboden. Van buitenaf kun je instromen in deze groepen, als de groepsgrootte en de aard van de beperking het toelaten.
Voor (groepen) kinderen die niet verblijven op Den Besselder kunnen instromen op de trainingsblokken op de on, – of even weken op zaterdag en/of zondag van 10.00 uur t/m 13.00 uur. Zie trainingsschema voor wanneer het mogelijk is. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Meld je snel aan om verzekerd te zijn van een gratis plekje. Op andere data zijn nog voldoende plekken vrij. In overleg zijn de maandag, vrijdag of op woensdagochtend beschikbaar voor groepen kinderen. De indeling hiervan vindt in overleg plaats en is ook op basis van beschikbaarheid​.

Voor meer informatie kijk op de website: https://battle4kids.nl/wat-wij-doen/g-obstacle-trainingen/