Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

PrO-VSOlympics

6 juni| 10:00 - 15:00

Op 6 juni organiseert Stichting Samen Sportief de Zomer PrOlympics op sportpark noord in Eindhoven. 350 Pratkijkschool leerlingen van 12 t/m 15 jaar gaan samen kennismaken met verschillende sporten. Iedere deelnemer mag aan 2 workshops meedoen, bijvoorbeeld: Voetbal, freerunnen, zwemmen beachvolleybal etc. Op 8 november wordt de winter editie georganiseerd voor 250 deelnemers waarbij een indoor veel verschillende sportworkshops worden aangeboden. De stichting begeleid ook 10 bovenbouw leerlingen een en leerzaam stage project en deze jongeren maken deel uit van het organisatieteam van beide evenementen. Op 19 nov organiseert de stichting het 3de evenement VSO SwimOlympics voor 150 jongeren van het voortgezet speciaal onderwijs in het Pieter van de Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven. Er zal een waterspelparcours uitgezet worden en er worden workshops waterpolo, wedstrijdzwemmen en waterbasketbal aangeboden.

PrOlympics outdoor: 6 juni 2019 locatie Sportpark Eindhoven Noord:
• Buiten-sportevenement voor praktijkonderwijs-leerlingen met een licht-verstandelijke beperking
• 1-daags sportevenement van 10:00 tot 15:00 uur
• Ongeveer 350 deelnemers per dag, zij kiezen zelf bij welk sportaanbod zij willen deelnemen
• Verschillende sporten (rugby, zwemmen, voetbal, dans, freerunning, klimmen en tennis)
• Alle sporten in clinicvormen

Gegevens

Datum:
6 juni
Tijd:
10:00 - 15:00
Website:
www.stichitngsamensportief.nl

Locatie

sportpark eindhoven noord
Vijfkamplaan 5
Eindhoven, 5624 EB
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
6 juni
Tijd:
10:00 - 15:00
Website:
www.stichitngsamensportief.nl

Locatie

sportpark eindhoven noord
Vijfkamplaan 5
Eindhoven, 5624 EB
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!