Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

PrO-VSOlympics

6 juni 2019| 10:00 - 15:00

Op 6 juni organiseert Stichting Samen Sportief de Zomer PrOlympics op sportpark noord in Eindhoven. 350 Pratkijkschool leerlingen van 12 t/m 15 jaar gaan samen kennismaken met verschillende sporten. Iedere deelnemer mag aan 2 workshops meedoen, bijvoorbeeld: Voetbal, freerunnen, zwemmen beachvolleybal etc. Op 8 november wordt de winter editie georganiseerd voor 250 deelnemers waarbij een indoor veel verschillende sportworkshops worden aangeboden. De stichting begeleid ook 10 bovenbouw leerlingen een en leerzaam stage project en deze jongeren maken deel uit van het organisatieteam van beide evenementen. Op 19 nov organiseert de stichting het 3de evenement VSO SwimOlympics voor 150 jongeren van het voortgezet speciaal onderwijs in het Pieter van de Hoogenband Zwemstadion in Eindhoven. Er zal een waterspelparcours uitgezet worden en er worden workshops waterpolo, wedstrijdzwemmen en waterbasketbal aangeboden.

PrOlympics outdoor: 6 juni 2019 locatie Sportpark Eindhoven Noord:
• Buiten-sportevenement voor praktijkonderwijs-leerlingen met een licht-verstandelijke beperking
• 1-daags sportevenement van 10:00 tot 15:00 uur
• Ongeveer 350 deelnemers per dag, zij kiezen zelf bij welk sportaanbod zij willen deelnemen
• Verschillende sporten (rugby, zwemmen, voetbal, dans, freerunning, klimmen en tennis)
• Alle sporten in clinicvormen

Gegevens

Datum:
6 juni 2019
Tijd:
10:00 - 15:00
Website:
www.stichitngsamensportief.nl

Locatie

sportpark eindhoven noord
Vijfkamplaan 5
Eindhoven, 5624 EB
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
6 juni 2019
Tijd:
10:00 - 15:00
Website:
www.stichitngsamensportief.nl

Locatie

sportpark eindhoven noord
Vijfkamplaan 5
Eindhoven, 5624 EB
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!