Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Regio wedstrijden paardrijden Noord-Holland Noord

22 oktober 2017| 09:30 - 16:30

Op 29 oktober 2017 organiseert Paardrijvereniging voor Gehandicapten De Vrije teugel een regio wedstrijd in de Manege Waarland. Het wordt een sportieve competitiedag voor een 3- tal verenigingen uit Noord Holland. Naast een delegatie van ruiters van De Vrije Teugel zullen er ruiters deelnemen van VPG Opmeer en de Samenhang uit Hoorn.

De Vrije Teugel is inmiddels al zo n 37 jaar actief in de paard rijsport voor mensen met een beperking.
Zij maakt daarbij gebruik van diverse aangepaste materialen zoals een opstapperron, een tillift, aangepaste zadels en divers aangepast tuigage.
Tijdens de wedstrijden zullen de vrijwilligers / begeleiders, de ruiters assisteren met het opzadelen, op- en afstijgen en het weer aftuigen van het paard. Daarnaast lopen er vaak begeleiders mee in de bak om de ruiters voor zover noodzakelijk te
ondersteunen. Voor die ruiters die vanuit een rolstoel – of om andere reden- het paard niet zelfstandig kunnen
bestijgen, is er een tillift aanwezig waarmee op verantwoorde wijze de ruiter op het paard 0f de pony kan plaatsnemen.

Gegevens

Datum:
22 oktober 2017
Tijd:
09:30 - 16:30

Organisator

Paardrijvereniging voor Gehandicapten De Vrije Teugel

Locatie

Manege Waarland
Nieuwboerweg 12
Waarland, 1738BB,
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
22 oktober 2017
Tijd:
09:30 - 16:30

Organisator

Paardrijvereniging voor Gehandicapten De Vrije Teugel

Locatie

Manege Waarland
Nieuwboerweg 12
Waarland, 1738BB,
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!