Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit event is voorbij.

RKHSV 75 jaar jubileumweekend

6 september 2019| 13:00 - 8 september 2019| 17:00

In 2019 bestaat RKHSV 75 jaar. Een mijlpaal die zij niet zomaar voorbij willen laten gaan. Om dit te vieren gaan zij een aantal culturele en sportieve evenementen organiseren, waaronder een bijzonder Maastrichts voetbaltoernooi voor amateurselectieteams van 12 t/m 25 augustus en een spectaculair jubileumfeestweekend van 6 t/m 8 september. In het jubileumfeestweekend van 6 t/m 8 september worden diverse activiteiten georganiseerd, waarbij alles in het teken zal staan van het vernieuwd sportpark, de leden en de vrijwilligers.

Op de vrijdag zal RKHSV het volledig vernieuwd sportpark officieel laten openen door de Maastrichtse wethouder met o.a. de portefeuille Sport. Aansluitend zal RKHSV diverse jubilarissen  huldigen (zelfs een persoon die al 75 jaar lid is, medeoprichter van de vereniging) gedurende een feestavond voor alle leden waaronder vele G sporters en vrijwilligers.

Op de zaterdag zal het sportpark omgetoverd worden in een heus zeskampwedstrijdgebied waarbij jong en oud, al dan niet G sporter, al dan niet (oud-)lid dan wel vrijwilliger, al dan niet buurtbewoner, van harte welkom is om mee te doen; plezier en veiligheid zal hierbij voorop staan.

Tot slot zal op de zondag een sportieve wedstrijd gespeeld worden tegen een oud-MVV team, waarbij RKHSV zal bestaan uit een samenvoeging van seniorenspelers heren en dames, jeugdspelers en G sporters, en waarbij de line- up verzorgd zal worden door bewoners van het naastgelegen ouderzorgcentrum La Valence.

Al 32 jaar maakt het G voetbal onderdeel uit van de vereniging RKHSV. De belangrijkste doelstellingen hierbij is plezier, sociale interactie en steeds meer meedoen (participatie) bij de ‘reguliere’  sporters. Ook in hun jubileumweekend willen zij deze participatie zoveel mogelijk realiseren door activiteiten te organiseren, toegankelijk voor G sporters. Met name de zeskamp op de zaterdag en deelname aan een wedstrijd tegen oud MVV spelers op de zondag moeten hoogtepunten worden voor de G sporters.

Gegevens

Begin:
6 september 2019| 13:00
Einde:
8 september 2019| 17:00
Website:
https://www.rkhsv.nl/programma-jubileum/

Organisator

RKHSV
Website:
www.rkhsv.nl

Locatie

Sportpark Intratuin Heugem
Gronsvelderweg 90
Maastricht, 6229 VN Nederland
+ Google Maps
Website:
www.rkhsv.nl

Gegevens

Begin:
6 september 2019| 13:00
Einde:
8 september 2019| 17:00
Website:
https://www.rkhsv.nl/programma-jubileum/

Organisator

RKHSV
Website:
www.rkhsv.nl

Locatie

Sportpark Intratuin Heugem
Gronsvelderweg 90
Maastricht, 6229 VN Nederland
+ Google Maps
Website:
www.rkhsv.nl

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!