Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rotary Streetsoccer Toernooi Hengelo

5 februari 2019| 09:00 - 12:30

Waar eerst ronkende vliegtuigmotoren te horen waren, klinken straks fanatieke kinderstemmen. Hangar 11 op het evenemententerrein Vliegveld Twente is weer het decor van het streetsoccertoernooi.

Het Streetsoccer Toernooi wordt voor de 6de keer voor het reguliere onderwijs georganiseerd door
de Rotary club Hengelo Driene. Met als doel kinderen in een georganiseerde
sport laten bewegen als zinvolle vrijetijdsbesteding, waarbij de sport een middel is voor het thema Fair Play. Door de kinderen bij elkaar te krijgen wordt gestreefd naar het verbeteren van sociale cohesie tussen de verschillende culturen binnen Hengelo.

Dit jaar wordt het toernooi uitgebreid, zodat echt alle kinderen mee kunnen doen, er wordt een speciale dag georganiseerd voor kinderen met een geestelijke of lichamelijke beperking
kinderen met een rugzak, ADHD, autisme kortom alle kinderen van het speciaal onderwijs in de regio Twente zijn welkom. Want voor hen is sporten bij een sportvereniging/voetbalvereniging niet zo heel vanzelfsprekend.

Gegevens

Datum:
5 februari 2019
Tijd:
09:00 - 12:30
Website:
www.rotarystreetsoccerhengelo.nl

Locatie

Hangar 11 vliegveld Twenthe
Vliegveldweg 345
Enschede, 7524 PT
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
5 februari 2019
Tijd:
09:00 - 12:30
Website:
www.rotarystreetsoccerhengelo.nl

Locatie

Hangar 11 vliegveld Twenthe
Vliegveldweg 345
Enschede, 7524 PT
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!