Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Special in Golf 2018 Golf-Countryclub Liemeer

30 juni| 10:00 - 15:00

Op 30 juni 2018 organiseert Golf- & Countryclub Liemeer een Special in Golf dag. Deze dag staat in het teken van golf voor lichamelijk gehandicapten.
Op onze Bovenlandenbaan wordt over 9 holes een Texas Scramble wedstrijd gespeeld. Er zijn 13 flights met elk twee lichamelijk gehandicapte spelers, een coach of begeleider, en een mogelijke gastspeler zoals een familielid.
Het bijzondere aan deze Special in Golf dag is, dat ook spelers van andere Golfclubs worden uitgenodigd om deel te nemen. Tijdens de eerste editie in 2017 waren spelers van Liemeer, Leeuwenbergh en de Rijswijkse Golfclub aanwezig. Dit jaar worden spelers van de Capelse Golfclub en De Batouwe ook uitgenodigd. De Special in Golf-dag is onderdeel van de Golfweek van Liemeer.
De wedstrijdvorm Texas Scramble is een spelvorm waarbij de spelers samen kiezen welke bal de beste bal is om verder te spelen. Deze keuze wordt niet alleen na de afslag gemaakt, maar na elke bal; zelfs voor de laatste putt wordt nog een keuze gemaakt, waarbij gekozen kan worden voor de speler met de sterkste zenuwen!
Dit zorgt voor een teamgevoel en veel plezier tijdens de golfronde. Een aantal spelers maken gebruik van hulpmiddelen om het golfen mogen te maken. Denk hierbij aan de alom bekende golfbuggy, maar ook de golf-scootmobiel en de paragolfer worden ingezet.
De editie van 2017 was een groot succes: heel veel gezelligheid en saamhorigheid tijdens de golfronde, maar ook na afloop in het clubhuis.
De Special in Golfdagen op Golfclub Liemeer geven een goed beeld van de golfmogelijkheden voor deze doelgroep.

Gegevens

Datum:
30 juni
Tijd:
10:00 - 15:00

Organisator

De Stichting Special in Golf

Locatie

Golf en Country Club Liemeer
Golfpad 1
Nieuwveen, 2441 EW
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
30 juni
Tijd:
10:00 - 15:00

Organisator

De Stichting Special in Golf

Locatie

Golf en Country Club Liemeer
Golfpad 1
Nieuwveen, 2441 EW
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!