Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Special KIDS Dag 2019

27 september 2019| 09:30 - 14:00

Op vrijdag 27 september organiseert AV Sprint, atletiek vereniging voor aangepast en geïntegreerd sporten in Breda i.s.m. Breda Actief de Special KIDS dag 2018. Naast atletiek kunnen de kinderen met en zonder beperking kennis maken met elkaar en diverse andere sporten uit de regio van Breda. De kinderen worden ingedeeld in verschillende groepen. Hiermee staat de integratie hoog in het vaandel. Niemand wint, niemand verliest! Iedereen krijgt na afloop een oorkonde voor deelname en een flyer met daarop alle sportmogelijkheden in de regio. Mochten kinderen na deze dag interesse hebben in een tak van sport dan kunnen ze gelijk een afspraak maken bij de vereniging.

Gegevens

Datum:
27 september 2019
Tijd:
09:30 - 14:00
Website:
www.avsprint.nl

Locatie

Atletiekvereniging Sprint
Dr. Schaepmanlaan 4
Breda, 4837 BW
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
27 september 2019
Tijd:
09:30 - 14:00
Website:
www.avsprint.nl

Locatie

Atletiekvereniging Sprint
Dr. Schaepmanlaan 4
Breda, 4837 BW
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!