Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Special Needs Judo Weekend

3 november 2018 - 4 november 2018

Op 3 en 4 november 2018 organiseert Judovereniging Alcides Baarlo het 4e ‘Special Needs Judo Weekend’. Een tweejaarlijks evenement, dat deze keer in het teken zal staan van het 40 jarig jubileum . Tijdens dit weekend vinden er in Baarlo drie internationale Judo toernooien plaats voor mensen met een beperking. Zaterdag 3 november zal gestart worden met de Internationale Kata wedstrijden voor het aangepast judo. In een muisstille zaal doen koppels hun uiterste best om de verschillende kata’s zo perfect mogelijk uit te voeren. ‘s Middags vinden de wedstrijden plaats voor het Internationaal Mix Team toernooi voor aangepast judo. In gelijkwaardige teams wordt gestreden om de hoogste eer.

Plezier en saamhorigheid staan hierbij voorop.
Na afloop van dit toernooi zal op Kasteel De Berckt een jubileumprogramma aangeboden worden waarbij netwerken,
ontspannen en plezier maken centraal staan. Zondag 4 november organiseert JV Alcides voor de 9e keer het Internationale J.V. Alcides A-Judo Toernooi. Een prachtig toernooi waar jong en oud elkaar ontmoeten in een sportieve, maar bovenal vriendschappelijke omgeving.

JV Alcides ontvangt voor dit Special Needs Judo Wekend judoka’s en begeleiders uit verschillende landen zoals België, Duitsland, Engeland, Schotland, Zwitserland en Brazilië.

Gegevens

Begin:
3 november 2018
Einde:
4 november 2018

Organisator

Judovereniging Alcides
Website:
www.alcidesbaarlo.nl

Locatie

Sporthal de Kazing
Huissen 3
Baarlo, Limburg 5991 PX Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Begin:
3 november 2018
Einde:
4 november 2018

Organisator

Judovereniging Alcides
Website:
www.alcidesbaarlo.nl

Locatie

Sporthal de Kazing
Huissen 3
Baarlo, Limburg 5991 PX Nederland
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!