Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sport en Speldag

29 juni| 13:00 - 15:30

Op zaterdagmiddag 29 juni 2019 wordt er een activiteit georganiseerd voor mensen met een beperking woonachting in de gemeente Weert. Alle soorten beperkingen (gedrag, verstandelijk en fysiek) en alle leeftijden zijn deze dag welkom in Sporthal Boshoven voor de sport en spel dag die georganiseerd wordt door de Open Club. Een groot deel van de leden van de Open Club verzorgd een laagdrempelig en uitdagend aanbod van de sportdag zodat de dag voor iedere sporter met een handicap toegankelijk is. Plezier en het ontdekken van de verschillende sporten staat centraal tijdens deze middag.
Er wordt een evenement aangemaakt met de naam Sport- en Speldag Boshoven

Gegevens

Datum:
29 juni
Tijd:
13:00 - 15:30

Locatie

sporthal boshoven
Vrakkerveld 2
Weert, 6002AZ
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
29 juni
Tijd:
13:00 - 15:30

Locatie

sporthal boshoven
Vrakkerveld 2
Weert, 6002AZ
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!