Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sportdag speciaal onderwijs 2019

18 juni| 09:00 - 14:00

Na een succesvolle eerste editie in 2018 organiseert Team Sportservice ’t Gooi op 18 juni 2019, wederom in samenwerking met de Klimop en Mozarthof, een leuke sportdag voor leerlingen van het speciaal onderwijs in Hilversum. Tijdens deze sportieve dag krijgen de kinderen de kans om met verschillende sporten in aanraking te komen en kunnen ze meteen kennis maken met de lokale sportverenigingen. Een negental clinics wordt verzorgd door sportverenigingen uit de regio ’t Gooi op het sportcomplex van Sv Olympia ’25. Ook zal deze sportieve dag naast het belang van bewegen geheel in teken staan van een gezonde levensstijl. Hierbij staat de aanpak van Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) centraal.

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!