Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

STOUT (Special Hockey Toernooi Utrecht)

14 oktober 2017| 12:00 - 17:00

Op 14 oktober organiseert USHC, Utrechtse studenten hockeyclub, een veld-hockeytoernooi voor mensen met een verstandelijk beperking genaamd STOUT. Allereefst is er een gezamenlijke start waarin de aangemelde teams het programma uitgelegd krijgen. Hierna volgt een gezamenlijke warming-up gegeven door een aantal topspelers/speelsters van Dames 1/ Heren 1. De bestaande teams worden vervolgens gemixt met studenten waarna de wedstrijden van start gaan. Verder heeft STOUT nog een lekkere lunch op het programma staan en als slot de finalewedstrijd. De finale wordt gespeeld door de 2 beste teams. USHC probeert als eerste studenten hockeyclub het gat tussen mensen met een verstandelijke beperking en studenten te dichten. Dit is de reden dat het hockeytoernooi STOUT is opgericht, om er een onvergetelijke dag voor iedereen van te maken. Alhoewel dit het eerste g-toernooi is wat USHC organiseert, heeft STOUT als doel om een terugkerend evenement te worden.

Gegevens

Datum:
14 oktober 2017
Tijd:
12:00 - 17:00

Organisator

USHC (Utrechtse Studenten Hockey Club)

Locatie

Sportcentrum Olympos
Uppsalalaan 3
Utrecht, 3584 CT
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
14 oktober 2017
Tijd:
12:00 - 17:00

Organisator

USHC (Utrechtse Studenten Hockey Club)

Locatie

Sportcentrum Olympos
Uppsalalaan 3
Utrecht, 3584 CT
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!