Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Super-G

26 mei| 10:00 - 17:00

Super-G is een van de grootste nationale multisport-evenementen voor mensen met een verstandelijke beperking in Nederland. Dit jaar wordt het van oorsprong Bossche evenement voor de zevende keer georganiseerd. Op zondag 26 mei komen kinderen en volwassenen uit binnen- en buitenland naar de regio ‘s-Hertogenbosch om met elkaar de strijd aan te gaan. Naar verwachting werken zo’n 640 sporters, 171 begeleiders en 310 vrijwilligers zich in het zweet
tijdens deze editie van Super-G. De sporten waar het zondag 26 mei om draait zijn voetbal, tennis, basketbal, wielrennen, paardrijden en badminton. Ook voor de nog inactieve verstandelijk gehandicapte worden activiteiten georganiseerd om bewegen juist te stimuleren. Deze editie organiseren we een laagdrempelig wandel en handboogschiet event. Waaraan ook de nog minder ervaren gehandicapte sporter incl. begeleiding makkelijk mee kan doen. Kijk voor informatie op www.super-g.nl.

Gegevens

Datum:
26 mei
Tijd:
10:00 - 17:00
Website:
www.super-g.nl

Locatie

Laaghemaal 38
Laaghemaal 38
Rosmalen, 5247 NP
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
26 mei
Tijd:
10:00 - 17:00
Website:
www.super-g.nl

Locatie

Laaghemaal 38
Laaghemaal 38
Rosmalen, 5247 NP
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!