Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

SVG / Zoontjens Voetbalcup

19 oktober 2019| 09:00 - 16:00

Op 19 oktober 2019 organiseert Stichting Vrienden Gehandicaptenvoetbal SVG een zaalvoetbaltoernooi in sporthal De Blaak in
Tilburg voor gehandicapte sporters.
Zowel jongens als meisjes die hun geliefde sport, voetballen, willen uitoefenen en ook kunnen uitoefenen omdat er in een zaal
wordt gespeeld met opblaasbare boardings.
Hierdoor is de kans op blessures gering en zullen we met z’n allen een prachtige en sportieve voetbaldag kunnen beleven.

Gegevens

Datum:
19 oktober 2019
Tijd:
09:00 - 16:00

Locatie

Sporthal De Blaak
Grebbe 65
Tilburg, 5032RR
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
19 oktober 2019
Tijd:
09:00 - 16:00

Locatie

Sporthal De Blaak
Grebbe 65
Tilburg, 5032RR
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!