Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TeamNL Korfbal clinic voor G-korfballers

29 december 2019| 14:00 - 16:00

Zondag 29 december 2019 organiseert het KNKV in samenwerking met de Dirk Kuyt Foundation een TeamNL Korfbal clinic voor G-korfballers. Deze clinic is onderdeel van de Korfbal Challenge en wordt verzorgd door spelers van TeamNL Korfbal. Een fantastische middag voor G-korfballers waarbij plezier centraal staat en topkorfbal samenkomt met G-korfbal.

De clinic vindt plaats in Topsportcentrum Rotterdam en duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur. Deelname is gratis. Tijdens deze clinic wordt ook de nieuwe ambassadeur G-korfbal Marjolijn Schenk voorgesteld. Internationals Jessica Lokhorst, Esther Cordus, Fleur Hoek en Alwin Out zijn ook aanwezig bij de clinic.

Aanmelden
Lijkt het de G-korfballers van jouw vereniging leuk om bij de clinic aanwezig te zijn? Meld dan als trainer de G-korfballers van jouw vereniging aan via deze link. Ken je iemand die graag een keer G-korfbal wil uitproberen? Neem diegene dan mee. Aanmelden kan tot uiterlijk 19 december.

Gegevens

Datum:
29 december 2019
Tijd:
14:00 - 16:00

Locatie

Topsportcentrum Rotterdam
Zandvlietplein 20
Rotterdam, Zuid-Holland 3077AA
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
29 december 2019
Tijd:
14:00 - 16:00

Locatie

Topsportcentrum Rotterdam
Zandvlietplein 20
Rotterdam, Zuid-Holland 3077AA
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!