Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Toernooi en wedstrijddag Boccia Team- en Individueel

18 november 2017| 09:30 - 17:00

Op 18 november 2017 organiseert Boccia Roermond e.o. een wedstrijddag competitie boccia. Daarnaast zijn er twee toernooien voor recreanten: ’s morgens wordt er een teamtoernooi gespeeld en ’s middags spelen recreanten individueel. Het teamtoermooi is belangrijk om mensen die anders niet zouden ‘durven’ toch mee te kunnen laten doen met hun vrienden en/of groepsgenoten. Boccia is een miksport en lijkt een beetje op jeu de boules. Boccia Roermond e.o. richt zich op mensen met een beperking en ouderen. Maar in principe mag en kan iedereen meedoen!

Mocht je het spel nog niet kennen, kom dan kijken en gooi ook een balletje!. Inschrijven voor het toernooi kan via bocciaroermond@gmail.com.

Gegevens

Datum:
18 november 2017
Tijd:
09:30 - 17:00

Organisator

Boccia Roermond e.o.

Locatie

Sporthal Jo Gerris
Achilleslaan 2A
Roermond, 6042 JV
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
18 november 2017
Tijd:
09:30 - 17:00

Organisator

Boccia Roermond e.o.

Locatie

Sporthal Jo Gerris
Achilleslaan 2A
Roermond, 6042 JV
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!