Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

TRI-OUT Triathlon

19 oktober 2019| 10:30 - 15:00

Kom jij naar TRI-OUT?

Samen met de Dirk Kuyt Foundation organiseert de Nederlandse Triathlon Bond op zaterdag 19 oktober “TRI-OUT”. Een dag vol met workshops handbiken, wheelen en zwemmen. Kortom: hét evenement kennis te maken met een triathlon én een dagje aangepast te sporten.

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je ervaren hoe is het is om een triathlon te doen? Bij de drie workshops zul je merken dat jij kan handbiken (liggend fietsen), wheelen (in de rolstoel) en zwemmen. Met aanwijzingen van onze trainers leg je korte afstanden af en kan je naar hartenlust sporten. Wij zorgen voor de materialen (handbike, wheeler, tandem voor slechtziende of blinde sporters).

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Dit evenement wordt aangeboden door de NTB en de Dirk Kuyt Foundation.

Gegevens

Datum:
19 oktober 2019
Tijd:
10:30 - 15:00

Locatie

Friendship Sport Centre
Beemsterstraat 652,
Amsterdam, Noord-Holland 1027 ED Nederland
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
19 oktober 2019
Tijd:
10:30 - 15:00

Locatie

Friendship Sport Centre
Beemsterstraat 652,
Amsterdam, Noord-Holland 1027 ED Nederland
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!