Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Tweede DSS G-handbaltoernooi

10 maart| 10:00 - 17:00

Op 10 maart 2019 organiseert DSS, een handbalvereniging uit Heemskerk, in sporthal de Waterakkers voor de tweede keer een handbaltoernooi voor mensen met een beperking (niet rolstoelafhankelijk). Sinds 2016 heeft DSS een eigen G-team die met elkaar veel mooie sportmomenten beleven. Elke week wordt er met elkaar getraind en iedere maand wordt er een toernooi gespeeld. In 2018 werd er door DSS voor het eerst een G-handbaltoernooi gespeeld. Mede door nevenactiviteiten, zoals een ballonartiest, een snelheidsmeter en een loterij was dit toernooi een groot succes!

Gegevens

Datum:
10 maart
Tijd:
10:00 - 17:00

Locatie

Sporthal de Waterakkers
Kerkweg 217
Heemskerk, 1964 KJ
+ Google Maps
Website:
www.dsshandbal.nl

Gegevens

Datum:
10 maart
Tijd:
10:00 - 17:00

Locatie

Sporthal de Waterakkers
Kerkweg 217
Heemskerk, 1964 KJ
+ Google Maps
Website:
www.dsshandbal.nl

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!