Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Uniek Zwemmen in Brabant

25 mei

Uniek Zwemmen in Brabant kent twee belangrijke hoofddoelen: het in kaart brengen en verbeteren van de toegankelijkheid van het Brabantse zwemleven en mensen met uiteenlopende beperkingen kennis laten maken met verschillende zwemsporten. Voor het laatste doel worden er door Uniek Zwemmen in Brabant verschillende evenementen georganiseerd.

Rondom de NK-waterbasketbal wordt er …* een evenement georganiseerd bij …* voor kinderen met een beperking. De nadruk zal liggen op sport & spel, waarbij de kinderen kennis zullen maken met waterbasketbal. Als vervolg op het evenement wordt gekeken naar de mogelijkheid om eventueel een nieuwe waterbasketbalgroep te starten. Ook zullen de deelnemers gestimuleerd worden te komen kijken naar de NK-waterbasketbal op 25 mei. Het evenement zal, net als de NK-waterbasketbal, georganiseerd worden i.s.m. zwemvereniging SVG en de gemeente Meierijstad.

*Dit wordt op korte termijn bepaald.

Gegevens

Datum:
25 mei
Website:
https://www.facebook.com/Ir.OttenFieldlab/

Locatie

ntb

Gegevens

Datum:
25 mei
Website:
https://www.facebook.com/Ir.OttenFieldlab/

Locatie

ntb

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!