Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Uniek Zwemmen in Brabant

8 april| 09:00 - 11:00

Uniek Zwemmen in Brabant kent twee belangrijke hoofddoelen: het in kaart brengen en verbeteren van de toegankelijkheid van het Brabantse zwemleven en mensen met uiteenlopende beperkingen kennis laten maken met verschillende zwemsporten. Voor het laatste doel worden er door Uniek Zwemmen in Brabant verschillende evenementen georganiseerd.

Op 8 april wordt er een evenement georganiseerd in Zwembad de Stok voor bovenbouw-leerlingen van de Fakkel uit Roosendaal. De Fakkel is een school voor kinderen met sociale en/of emotionele problematiek.  De nadruk zal liggen op sport & spel, waarbij de leerlingen kennis zullen maken met verschillende zwemsporten.

Gegevens

Datum:
8 april
Tijd:
09:00 - 11:00
Website:
https://www.facebook.com/Ir.OttenFieldlab/

Locatie

Zwembad de Stok
De Stok 1
Roosendaal, 4703 SZ
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
8 april
Tijd:
09:00 - 11:00
Website:
https://www.facebook.com/Ir.OttenFieldlab/

Locatie

Zwembad de Stok
De Stok 1
Roosendaal, 4703 SZ
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!