Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Voetbal is voor iedereen

12 januari| 12:00 - 17:00

Op zaterdag 12 januari 2019 wordt er een voetbaltoernooi georganiseerd bij de Buitelstee in Dinteloord voor mensen met een beperking. Dit is de 4e e editie. Het word gehouden in een zaal, dit jaar is het een wintereditie! Op deze dag komen verschillende g-teams, instellingen, en mensen die thuis wonen een gezellig potje onder elkaar voetballen.
Er zijn ook mensen met een beperking die niet mee kunnen voetballen, deze mensen mogen meehelpen op de dag zelf. Zo zijn er een paar ‘’ coach ‘’ met een begeleider of helpen ze achter een kraampje. Deze dag is geheel kosteloos voor iedereen die aan dit evenement wilt mee doen. Voor shirtjes, eten, drinken en de rest wordt allemaal geregeld!

Programma:
Start voetbaltoernooi 12:00
Penalty schieten 15:00
Straatvoetballersdemonstratie 16:30

Dit jaar wordt het voetbaltoernooi afgesloten met een demonstratie van voetbalschool 2fast!
Het doel van deze dag is dat iedereen met een lach naar huis gaat en gewoon een onvergetelijke dag is voor iedereen!!!! Aanmelden kan via; kimdendunnen@hotmail.com
Facebook: Voetbal is voor iedereen

Gegevens

Datum:
12 januari
Tijd:
12:00 - 17:00
Website:
https://www.facebook.com/Voetbal-is-voor-iedereen-1584361765137111/

Locatie

De Buitelstee
Van Oldenbarneveltstraat 2
Dinteloord, 4671 CZ
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
12 januari
Tijd:
12:00 - 17:00
Website:
https://www.facebook.com/Voetbal-is-voor-iedereen-1584361765137111/

Locatie

De Buitelstee
Van Oldenbarneveltstraat 2
Dinteloord, 4671 CZ
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!