Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Waterloo “Jan van Zeelt Toernooi”

5 mei| 09:00 - 19:00

Voetbalvereniging Waterloo uit Driehuis heeft al sinds enkele jaren 2 gehandicaptenteams die niet onverdienstelijk presteren in de competities. Ondanks dat het plezier voorop staat bij deze doelgroep worden er ook behoorlijke resultaten behaald ! Zo stonden ze vorig jaar nog in de KNVB bekerfinale, deze werd helaas verloren.
Iedere zaterdag komen ze vol goede moed richting de club en worden ze aangemoedigd door een enthousiaste supportersschare. Net als vorig jaar zal er op 5 mei weer een toernooiweekend gepland staan. Aangezien Waterloo van mening is dat iedereen gelijk is en er geen onderscheid word gemaakt zal er ook dit jaar weer voor worden gekozen om de teams gemixt in poules te verdelen op basis van niveau. 2 jaar geleden werd het gehandicapten team winnaar van het toernooi ! Dit terwijl er ook gemixte teams (7 tegen 7) van de selectie meededen, de G-teams deden hier allerminst voor onder en wonnen dus ook glansrijk het toernooi. Het toernooi zal een mix zijn van : gehandicapten, dames teams, heren teams en seniorenteams. Waterloo is van iedereen, voor iedereen!

Gegevens

Datum:
5 mei
Tijd:
09:00 - 19:00
Website:
www.vvwaterloo.nl

Locatie

vv Waterloo Driehuis
Waterloolaan 3
Driehuis, 1985 EP
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
5 mei
Tijd:
09:00 - 19:00
Website:
www.vvwaterloo.nl

Locatie

vv Waterloo Driehuis
Waterloolaan 3
Driehuis, 1985 EP
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!