Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wijhe’92 G1 10 jaar

22 juni| 10:00 - 15:00

G-voetbal Wijhe 92 bestaat 10 jaar en dat gaan we vieren! Daarom organiseren we op 22 juni 2019 een voetbaltoernooi voor senioren G-teams. Het toernooi vindt plaats aan de Zandhuisweg in Wijhe. We gaan er met zijn alle een geweldig sportevenement van maken waarbij sportiviteit en plezier voorop staan. Maar natuurlijk worden de winnaars wel degelijk beloond met een leuke prijs.

Gegevens

Datum:
22 juni
Tijd:
10:00 - 15:00

Gegevens

Datum:
22 juni
Tijd:
10:00 - 15:00

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!