Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

X-Toppers

16 juli| 13:00 - 19 juli| 17:00

Van 16 juli tot en met 19 juli vind wederom de Nijmeegse Vierdaagse plaats. Ook dit jaar doen de X- Toppers al weer mee, voor de 9 e keer. De X-Toppers is een wandelproject dat het mogelijk maakt voor mensen met een beperking de Nijmeegse Vierdaagse te lopen onder begeleiding van buddy’s en door het aanbieden van een compleet arrangement. Accommodatie, vervoer, catering, medische verzorging, georganiseerde pauzeplaatsen, overal wordt voor gezorgd. In het voorbereidingstraject worden er ook groepstrainingen georganiseerd onder begeleiding van een groepsleider en buddy’s. De X-Toppers groepen zijn dit jaar vertegenwoordigd op alle afstanden!

Gegevens

Begin:
16 juli| 13:00
Einde:
19 juli| 17:00
Website:
www.iedereenkansporten.nl/x-toppers

Locatie

Voorzieningenhart De Ster
Queenstraat 37b1
Lent, 6663 HA
+ Google Maps

Gegevens

Begin:
16 juli| 13:00
Einde:
19 juli| 17:00
Website:
www.iedereenkansporten.nl/x-toppers

Locatie

Voorzieningenhart De Ster
Queenstraat 37b1
Lent, 6663 HA
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!