Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen van de Dirk Kuyt Foundation om mensen met een beperking te laten sporten.

Je team maakt je sterker!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen. De drempel om te gaan sporten is vaak voor hen hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken. Bezoek een van deze evenementen en vorm je eigen team!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zuid Hollandse (afdelings) Kampioenschappen Para Tafeltennis

16 februari| 10:00 - 17:00

Op zaterdag 16 februari 2019 organiseert Doing, vereniging voor aangepast en geïntegreerd sporten in Zoetermeer, in onze eigen sportlocatie aan de Forelsloot 5 te Zoetermeer de Zuid Hollandse (afdelings) Para tafeltenniskampioenschappen voor deelnemers meteen beperking. Zo’n 50 deelnemers verdeeld onder verschillende categorieën en 20 vrijwilligers zullen dit toernooi tot een succes brengen… Dit toernooi wordt in samenwerking met de NTTB,( Nederlandse tafeltennisbond) en de DKF (Dirk Kuyt Foundation) georganiseerd. Om de doelstelling van Doing te waarborgen, iedereen met elkaar en/of tegen elkaar de sport bedrijven, worden is er ook een dubbelspel waar een sporter met een beperking gaat dubbelen met een sporter zonder beperking.

Gegevens

Datum:
16 februari
Tijd:
10:00 - 17:00
Website:
www.doing.nl

Locatie

Sportzaal Doing
Forelsloot 5
Zoetermeer, 2724 CA
+ Google Maps

Gegevens

Datum:
16 februari
Tijd:
10:00 - 17:00
Website:
www.doing.nl

Locatie

Sportzaal Doing
Forelsloot 5
Zoetermeer, 2724 CA
+ Google Maps

Support aanvragen

Organiseert u een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kunt u bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!