Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Atletiek Vereniging Cialfo

+ Google Maps
Wachtelenbergweg 15
Epe, Gelderland 8162 XC Nederland
0578-612512 https://avcialfo.nl/contact/

september 2020

RaceRunning clinic – Epe bij AV Cialfo – 19 september om 13:00

19 september| 13:00 - 14:00
Atletiek Vereniging Cialfo, Wachtelenbergweg 15
Epe, Gelderland 8162 XC Nederland
+ Google Maps

Vanaf donderdag 19 september kun je bij AV Cialfo te Epe terrecht voor een RaceRunning clinic! Wil je meedoen met de clinic? Meld je aan voor de informatiedag op 19 september om 13:00 bij AV CIALFO. Opgeven kan via epe@unieksporten.nl Vermelden: naam, leeftijd, lengte(cm) en binnenbeenlengte (cm) Bekijk hier de flyer van AV Cialfo https://racerunning.nl/sites/racerunning.nl/files/racerunning-av-cialfo-epe.pdf De RaceRunner is geschikt voor( jong) volwassenen, kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking* die in het dagelijks leven een rollator of rolstoel gebruiken voor…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!