Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Batensteinbad

+ Google Maps
van Helvoortlaan 40
Woerden, Utrecht 3443 AP Nederland
www.batensteinwoerden.nl

maart 2020

LET OP VERPLAATST: WoerdenSport Specials

28 maart| 11:00 - 17:00
Batensteinbad, van Helvoortlaan 40
Woerden, Utrecht 3443 AP Nederland
+ Google Maps

IVM COVID-19 is het evenement verplaatst naar 31 oktober! Op zaterdag 28 maart 2020 vindt WoerdenSport Specials plaats. Een unieke dag voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking waar je bij wilt zijn! Een dag in een laagdrempelige omgeving gericht op bewegen en sporten van de deelnemers. Waar? In het Batensteinbad en BatensteinBuiten in Woerden. Een uniek project voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Wat gaat er gebeuren? Je kunt in twee zwembaden zwemmen en er worden…

Meer weten »

oktober 2020

WoerdenSport Specials

31 oktober| 11:00 - 17:00
Batensteinbad, van Helvoortlaan 40
Woerden, Utrecht 3443 AP Nederland
+ Google Maps

IVM COVID-19 is het evenement van 28 maart verplaatst naar 31 oktober! Op zaterdag 31 oktober 2020 vindt WoerdenSport Specials plaats. Een unieke dag voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking waar je bij wilt zijn! Een dag in een laagdrempelige omgeving gericht op bewegen en sporten van de deelnemers. Waar? In het Batensteinbad en BatensteinBuiten in Woerden. Een uniek project voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Wat gaat er gebeuren? Je kunt in twee zwembaden zwemmen…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!