Kom langs!

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt sportevenementen voor mensen met een beperking. Deze kalender toont de sportevenementen die een ondersteuning ontvangen om deze doelgroep te laten sporten. De drempel om te gaan sporten is voor hen vaak hoog en de stimulatie laag, dit terwijl sporten zo leuk is. Daarom kunnen zij wel een extra duwtje in de rug gebruiken.

Bezoek één van deze evenementen en doe mee!

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

BurgGolf Purmerend

+ Google Maps
Westerweg 60
Purmerend, Noord Holland 1445 AD Nederland
+31 (0)299 481 632 https://www.burggolf.nl/golfbanen/de-purmer-purmerend/#route

juli 2020

LET OP GEANNULEERD: Clinic bij het Dutch Disabled Open 2020

13 juli| 10:00 - 15 juli| 12:30
BurgGolf Purmerend, Westerweg 60
Purmerend, Noord Holland 1445 AD Nederland
+ Google Maps

IVM COVID-19 is de organisatie van het Dutch Disabled Open 2020 helaas genoodzaakt dit evenement te annuleren. Op 13,14 en 15 juli 2020 zou op BurgGolf Purmerend het Dutch Disabled Open 2020 gespeeld worden. Ongeveer 100 deelnemers allen met verschillende beperkingen uit zo’n 18 verschillende landen zullen 3 dagen lang met elkaar de strijd aan gaan op de golfbaan. Daarnaast is het event ook een belangrijke sociale happening waar mensen met een beperking ervaringen uitwisselen en elkaar helpen nog beter…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Support aanvragen

Organiseer je een nationaal sport- of spelevenement gericht op mensen met een beperking? Dan kun je bij ons een aanvraag indienen voor (financiële) ondersteuning.

Support aanvragen

#samenmetdirk

Deel met de hashtag #samenmetdirk een foto van jou en je sportvrienden tijdens één van de sportevenementen die met steun van de Dirk Kuyt Foundation is georganiseerd!